Glas Javnosti

NAJOTKAČENIJI TEST LIČNOSTI IKADA: Ako vas zanima kakav imate KARAKTER odgovor je u toalet papiru!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Jedna od životnih dilema, kako stavljate toalet papir na držač, može da vam opiše detaljno kakav karakter imate i koje su glavne osobine vaše ličnosti.

Da li vam je palo na pamet da toalet papir može da ima neke veze sa vašim karakterom? Tačnije, način na koji postavljamo na držač zapravo dosta govori o našim osobinama... Odavno se vodi polemika koji je najispravniji način postavljanja toalet papira - da li ka zidu ili od zida. Čak i članovi iste porodice se ne slažu oko ovoga.

Psihoterapeutkinja i stručnjak za međuljudske odnose Gilda Karl tvrdi da nam upravo ta nesvesna navika otkriva ključne karakterne osobine.

Pa tako, napravila je test ličnosti na osnovu strane na koju stavljate toaletni papir, a rezultati su bili zapanjujuće istiniti. 

 

Karl je anketirala 2.000 ispitanika, muškaraca i žena različite nacionalnosti u dobi od 18 do 75 godina. Glavno pitanje je bilo da li stavljaju papir na držač dalje od zida ili uza zid, kao i koliko su samouvereni u ponašanju na skali od jedan do 10.

Rezultati koje je dobila, bili sub krajnje zanimljivi. Oni koji papir na držač stavljaju dalje od zida su dominantniji, dok su oni koji ga postavljaju uza zid, više pasivni i skloni da podležu tuđim uticajima.

Takođe, primetila je i neke neobične sklonosti kod ispitanika. Oni dominantniji su priznali da menjaju smer na kojem je papir postavljen na držaču u kućama drugih ljudi.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR