Glas Javnosti

NAJNEPRIJATNIJE što može da vam se dogodi tokom odnosa! RAZLOZI DA SE INTIMNI ODNOS PREKINU ODMAH!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti/ Kurir

ISTRAŽIVANJE

Seks je mnogo toga - zabavan, uzbudljiv, strastven, ispunjujuć... ali ponekad može postati ono što niko ne želi. Čudan. Svi mi želimo da seks bude čarobno iskustvo koje delimo s partnerima, ali čudne stvari se događaju, hteli mi to ili ne, čak i u krevetu.

Pitanje je samo kako se s njima nosimo i šta je kome uopšte čudno. Prema američkoj studiji nazvanoj "Super Drug", situacije koje se dogode u krevetu, a koje mogu da nam budu neprijatne događaju se češće nego što mislimo, a ponekad nas toliko ometu da se teško vratimo u stanje uzbuđenja u kojem smo bili par trenutaka pre.

Da bi se videlo kako neuobičajene situacije utiču na partnere, napravljeno je ispitivanje nad dve hiljade mladih Evropljana i Amerikanaca. Istraživanje je pokazalo koliko je njih prekinulo seksualni odnos jer ih je iznenadila neka od tih "neobičnih situacija"...

Nazvati partnera pogrešnim imenom

Verovatno nema goreg osećaja nego kad u pauzi između strastvenih uzdaha čujete tuđe ime. Kod 99 odsto ispitanika ovo je "poremetilo ugođaj", a u većini slučajeva i u toj meri da je par prekinuo odnos.

Zašto on/ona razmišlja o nekom drugom dok je sa mnom pitanje je koje će vas u ovom slučaju sigurno mučiti, pa čak i ako niste u stalnoj vezi i ako ste s tom osobom završili "na jedno veče".

To ne menja činjenicu da kraj nje želite da se osećate posebno i da nikako ne želite da vam partner/partnerka razmišlja o nekom drugom. Ma koje vam god opravdanje kasnije daju.

Ugrizi

I dok su jednima ugrizi često neizostavan deo seksualnog odnosa, uvek ima i onih kojima je to neprihvatljivo. Zato ispitivanje pokazuje da je čak 37 odsto odustalo od odnosa nakon što ih je druga strana neočekivano - ugrizla.

Da li ih je ugrizla prejako ili je problem u tome što nije tražila dozvolu nije poznato, pa ako već želite da grizete, pitajte pre. I budite nežni.

Kijanje

Postoji istraživanje koje dokazuje kako seks kod nekih pojedinaca može uzrokovati kijanje. Međutim, to u krevetu prestaje da bude važno, pa će neki zbog vašeg kijanja naglo prekinuti seksualni odnos.

No više će ih, čak 39 odsto odnos prekinuti ako za vreme seksa kinete baš negde po njima. Eto, iako ste čim ste se poljubili "potpisali" da ćete davati svoje i primati tuđe telesne tečnosti, za nešto manje od četiri odsto ni malo sline nije prihvatljivo...

Fetiš sa stopalima

Iako je reč o prilično popularnom i dobro poznatom fetišu, 58 odsto ispitanika nije s partnerom ostalo do kraja seksualnog čina nakon pitanja "Mogu li da ti ližem stopala"...

Seksolozi često napominju kako ne postoji "loš fetiš", ali ipak postoje fetiši koji druga strana neće razumeti.

Ometanje

Jedna od gorih stvari koja može da se dogodi za vreme intimnog čina dvoje ljudi je sigurno kad neko upadne u sobu (ili koju već prostoriju).

Ovo je za mnoge sramotno i grozno, ali svega je 24 odsto ispitanika čin privelo kraju jer ih je neko omeo. Možemo zaključiti da, koliko god grozno može da bude kad nas neko prekine, postoji i nešto seksi u tome što nas je neko čuo ili video.

Jer kako inače objasniti tako malen procenat, čak manji od onih koji su prekinuli seksualni odnos zbog kijanja piše Daily Mail.

Snimanje seksa

Snimanje čina tokom seksualnog odnosa nijedna strana ne bi smela da shvata olako. A budući da su žene obično te koje s ovim imaju loša iskustva, ili su čule o tuđim neprijatnim iskustvima, njihov pristanak je uvek teže dobiti.

Toliko teško da će čak sedam odsto žena odustati od seksa ako ih muškarac pre ili za vreme čina pita može li da snima. Jer, to je ipak snimak za koji niko ne želi da se nađe negde "napolju"...

Razbijanje stvari

Iskreno, stvari se razbijaju. A posebno se razbijaju u žaru trenutka. Naravno, vaza koju je neko gurnuo nogom za vreme seksualnog čina može da nas omete. Međutim, da li je to baš razlog da nekoga izbacimo iz kreveta? Iako nije puno, za 1,1 posto ispitanika je dovoljno dobar razlog...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS
sex


POVEZANE VESTI
KOMENTAR