Glas Javnosti

NAJBOLJI i NAJGORI DATUMI za VENČANJE u 2023. godini! OBAVEZNO pogledajte!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Ako planirate sledeće godine svadbu, astrolozi tvrde da su tri datuma posebno srećna za stupanje u bračnu zajednicu, dok bi se jedan mogao pokazati poprilično nepovoljnim.

Saznajte koji su najbolji, a koji najgori dani za uplovljavanje u bračnu luku u 2023. godini.

Najsrećniji datumi:

14. oktobar 2023.

Na ovaj dan odvija se pomračenje Sunca. Mesec i Sunce biće u Vagi, znaku partnerstva i ravnoteže, što će da donese toliko potreban sklad u bračni život. Prstenasto pomračenje čini ovaj datum jedinstvenim, jer se ovakvo pomračenje događa samo jednom godišnje ili svake dve godine.

5. februar 2023.

Ne samo da je na ovaj datum pun Mesec, što je poseban blagoslov, već se 5. februara 2023. nijedana planeta ne kreće retrogradno. Razdoblje punog Meseca sa svim planetama koje se kreću direktno, posebno je srećno za početak bračne zajednice i zajedničkog života.

17. jul 2023.

Parovi koji stavljaju naglasak na porodicu i decu trebalo bi da razmisle o venčanju 17. jula. To je datum kada će Mesec i Sunce biti u Raku, što ukazuje na neraskidivu ljubavnu vezu. Ovi će parovi ostvariti blizak odnos pun sloge i zajedništva.

Najnesrećniji datum:

2. septembar 2023.

Ako postoji datum na koji bi trebalo da izbegavate venčanje, to je 2. septembar 2023. To je zato što će Merkur na ovaj dan biti retrogradan, a to može da utiče na komunikaciju između para. Ali i Venera, Saturn, Uran, Neptun i Pluton takođe će biti retrogradni. Jedina planeta koja će se kretati direktno je Mars, planeta rata i akcije, što može da upućuje na česte svađe.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR