Glas Javnosti

NAJBOLJE iz 2020. godine: Mini serije koje su postigle NEVEROVATAN USPEH (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Moramo priznati da su nas serije i mini-serije spasle od dosade u 2020, godini u kojoj nismo bili u prilici da izlazimo napolje i viđamo se sa drugima koliko bismo voleli, naravno, iz očiglednih razloga.

Devs

Glavna junakinja ove naučnofantastične mini-serije je Lili Čen, koja je radi kao softverski inženjer u kompaniji Amaja. Ona živi sa svojim dečkom i kolegom Sergejem, kome se gubi trag nakon prvog dana na poslu u specijalnom odeljenju kompanije. Kada se ispostavi da je on izvršio samoubistvo, Lili će početi da sumnja u zvaničnu verziju događaja i pokušaće sama da dođe do istine.

 Unorthodox

Unorthodox je mini-serija o 19-godišnjoj Širi Has, koja je nezadovoljna životom u Njujorku u zajednici ultra-ortodoksnih Jevreja. Ona napušta ovu zajednicu i odlazi da živi u Berlinu, gde će pokušati da pronađe slobodu od stega svoje pređašnje religije.

I Know This Much Is True

Mark Rafalo u ovoj mini-seriji po istoimenom romanu ima dvostruku ulogu. On tumači Dominika Birdzija i njegovog brata blizanca Tomasa, koji pati od šizofrenije. I Know This Much Is True je porodična saga o odnosu dva brata, koja je puna upečatljivih momenata, koje sigurno nećete brzo zaboraviti po završetku gledanja.

The Good Lord Bird

The Good Lord Bird je istorijska drama o Džonu Braunu, militantnom abolicionisti iz 19. veka, koji je sredniom 19. veka pokušao da izazove revolt robova u SAD. Uloga glavnog junaka je poverena Itanu Hoku.

The Queen’s Gambit

Anja Tejlor-Džoj u The Queen’s Gambit tumači Bet Harmon, taletovanu šahistkinju koja je naučila ovu igru kao 9-godišnjakinja u sirotištu. Mini-serija prati njen uspon u svetu šaha, ali se bavi i njenom zavisnošću od droge i alkohola.

 (Glas javnosti/Stil)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR