Glas Javnosti

MOŽE LI BIZARNIJE? Pogrebno preduzeće odbilo da ispuni poslednju želju preminule (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Vlasnica pogrebnog preduzeća, Loren, na svom TikToku snimak video snimke u kojima objašnjava šta se dešava sa telima preminulih, ali i prepričava neke od najčudnijih zahteva za sahranu.

U jednom od svojih klipova rekonstruisala je razgovor sa svojim klijentom, čija majka je prethodne noći preminula u bolnici. Tvrdio je da su mu, uprkos tome što je nezakonito, dozvolili da ponese majčino telo kući, a kako kutija nije mogla da stane u njegov automobil, polako je vozio majku u otvorenom gepeku, prenosi Miror”.

Međutim, sledećeg jutra porodica je ponovo kontaktirala Loren da dođe po telo, jer nisu znali šta da rade sa njim, piše Kurir.

-Morala sam da zovem policiju da ide sa mnom - priznala je ona.

Drugi, pomalo bizaran slučaj odnosio se na poslednju želju, takođe, preminule majke klijenta po imenu Majk, koji je želeo da donese odeću u kojoj će sahraniti majku.

Bila je tu bluza, minđuše, hulahopke, a onda je iz kutije izvadila jarkocrvene tanga gaćice.

-Izvinite, sama je spremila to, to joj je bila poslednja želja. Ima veze sa porodičnom šalom, ali uvek je želela da nosi taj komad crvenog veša - rekao je Majk.

Stvari su postale još čudnije kada je Loren shvatila da u kutiji nedostaju pantalone.

- Nije htela da nosi pantalone... Ne želimo da ih nosi - dodao je Majk i objasnio da ih ni inače nije nosila, pa smatra da bi bilo normalno da bude i sahranjena na taj način.

- Definitivno će nam trebati pantalone - odlučna je bila Loren bez obzira na zahtev porodice, koju na pomenutoj mreži prati više od 250.000 ljudi.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP