Glas Javnosti

MOŽE BITI I DOBRO I LOŠE: Šta znači sanjati stolicu?

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Pripremite se za promene.

San o stolici može da ima mnogo značenja u vašem životu, počevši od koristi i priznanja do razotkrivanja koja će vas razočarati.

Sanjati stolicu takođe može da znači i neku doslednost i sigurnost, pružanje zaštite i u teškim vremenima.


Ovakav san može da bude i dobar i loš znak. Svakako je upozorenje da se pripremite za promenu, što može da vam učini smirenijim i svesnijim šta se dešavati oko vas.

Videli ste stolicu u snu

Ako je stolica bila prazna, to je znak da ćete uskoro dobiti priznanje ili zahvalnost za svoje postupke i aktivnosti. Ako, pak, vidite nekoga da sedi u njoj, to je znak da će vas posetiti neko značajan. Ako sanjate mnogo stolica, možete biti zadovoljni jer je to znak da ćete uskoro biti nagrađeni za sve svoje postupke i posvećenost na poslu.

Sanjali ste da sedite na stolici

Ukoliko ste u snu sedeli u stolici, to je znak da morate da odvojite vreme za sebe i posvetite se svom fizičkom i mentalnom zdravlju, ili drugim aktivnostima koje vas zadovoljavaju. Koristite ove slutnje da upravljate svojim vremenom ili čak potražite pomoć koja će vam pomoći da procenite i popratite svoje zdravlje.

Slomljena stolica

Kada sanjate polomljenu stolicu, to najavljuje da ćete uskoro upoznati nove ljude koji će vam dati posebne poslovne ponude, nov izbor koji će vas ohrabriti. Zato budite spremni, jer ovakav san pokazuje da će vam se uskoro dogoditi savršene stvari.

San o invalidskim kolicima

Ako ste sanjali invalidska kolica, ovo je snažan signal da morate da budete nezavisniji u svakodnevnom životu. Ovakav san pokazuje aktivnosti u budućnosti koje će vas učiniti osetljivijim, zato morate da date sve od sebe i da počnete da donosite sopstvene odluke.


Sanjali ste da ste pali sa stolice

Pad sa stolice je znak da se osećate beznadežno od straha i misli koje vas brinu. To može da bude povezano sa usamljenošću ili osećanjem napuštenosti od strane ljudi do kojih vam je stalo. Ovakvi snovi podsećaju da postoji nešto što morate da promenite. Pomoglo bi ako biste tražili podršku od najbližih ljudi.

Sanjati stolicu za ljuljanje

Kada sanjate stolicu za ljuljanje, to je jak pokazatelj da ćete uskoro promeniti posao i preći na bolju poziciju. Iskoristite priliku da poradite na sebi i ne zaboravite da pažljivo analizirate ponude kako se pojavljuju, kako ne biste zažalili zbog svog izbora.

U snu ste kupovali stolicu

Ovo je znak da treba više pažnje da posvetite svom finansijskom životu, koji možda i nije previše dobar. Koristite san kao vodič da napravite finansijsku analizu i proučite ga kako kasnije ne biste naišli na probleme.

Drvena stolica u snu

San vas upućuje da morate odmah da pokažete drugima da ste osoba kojoj može da se veruje, bilo na poslu ili u privatnom životu. Takođe morate da procenite svoje postupke da biste mogli verno da prenesete svoj karakter i profesionalnu posvećenost.

Sanjali ste školsku stolicu

Uskoro će doći nešto značajno. To ne znači da će to biti dobre stvari, ali imaćete priliku nešto da naučite. Morate da budete veoma pažljivi i spremni kada se to dogodi.

San o letećoj stolici

Ovakav san nema dobro značenje, već upozorava da ćete doživeti razočarenje. Spremite se i pokušajte da naučite iz sna i iskustva, kako biste mogli da nastavite dalje.Glas javnosti/ T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR