Glas Javnosti

Mlada zgrozila PRAVILIMA na venačnju: Gosti moraju da PLATE svoje prisustvo, ali to nije sve... Šokiraćete se!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Jedna mlada žestoko je osuđena na društvenim mrežama zbog strogih pravila kojih se gosti moraju pridržavati na njenom venčanju. Između ostalog, na popisu se našlo da gosti moraju da dođu ranije da pomognu oko priprema za venčanje i da plate 290 funti da prisustvuju ceremoniji.

Lista pravila podeljena je na Redditu nakon što je prijatelj jednog korisnika ostao zbunjen strogim pravilima. Korisnik je podelio poruku od prijatelja, koji je objasnio da "svi moraju da dođu ranije kako bi pomogli u postavljanju nadstrešnice i ukrasa." Nakon ceremonije, "od muškaraca se traži da pomognu da sruše nadstrešnicu". Tako da nakon obreda neće biti uobičajenih razgovora i druženja uz piće, bar za muškarce.

Ako to nije dovoljno loše, gosti takođe ne smeju da nose jake mirise na veliki dan, jer mlada ne želi da se mešaju s cvećem koje je odabrala. I iako su pravila oblačenja prilično uobičajena za venčanja, mlada je insistirala na tome da niko ne sme da nosi cvetne boje, jer će to smetati na fotografijama.

Šlag na torti je činjenica da nakon što se venčanje završi i svi pomognu u pospremanju, svi moraju "hitno" da napuste prostor.

Korisnici Reddita nisu mogli da veruju da bi neko platio toliko da bi prisustvovao na venčanju, a kamoli da plati toliko i onda bi još morao da pomogne u postavljanju i pospremanju.

"Bilo bi jako lako odbiti ovaj poziv!", komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Želim da vidim pravu pozivnicu. Stvarno želim da vidim kako su ovo formulisali da zvuči kao da ti čine uslugu."

"Ko želi eventualno da uništi odeću prikladnu za venčanje dok postavlja za venčanje? Da ne spominjemo da ćete se oznojiti i zaprljati pre događaja. Bilo bi to veliko ne od mene", glasio je jedan od komentara.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR