Glas Javnosti

Mlada mama završila na OPERACIJI NAKON ŠTO JOJ JE ZAPEO VIBRATOR U ...!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Mlada majka iz Velike Britanije našla se u prilično nezgodnoj i stresnoj situaciji kada joj se vibrator zaglavio u zadnjici.

Sofi (27) iz Eseksa završila je na hitnoj pomoći, a kasnije i na operaciji jer joj se vibrator zaglavio u zadnjici. Svoje iskustvo je podelila sa svojim pratiocima na TikTok-u, a video je ubrzo postao viralan - prenosi kurir.rs. Video na kojem je podelila rendgenske fotografije prikupio je preko 140.000 lajkova, a ljudi su želeli da saznaju kako je dospela u tu situaciju.

- Kada sam ga stavila, bio je uključen, a nakon što se zaglavio nisam imala načina da ga isključim i vibrirao je sigurno nekoliko sati - rekla je Sofi, a zatim je objasnila:

- Pokušala sam da zaspim, ali je bilo jako teško. Pozvala sam hitnu pomoć da ih pitam za savet, a oni su hteli da mi pošalju lekare. Rekala sam im da ću doći ujutru jer moja deca spavaju i ne mogu da ih ostavim same. Pokušala sam da zaspim, što je bilo prilično teško jer sam osetila vibracije u kičmi - nastavlja Sofi.

Kaže da je na kraju uspela da zaspi, a kada se ujutru probudila, vibracije su prestale, pa je pretpostavila da se baterija ispraznila.

- Otišala sam ujutru u Hitnu pomoć. Lekari su sve pokušali, čak su pokušali da uklone i vibrator rukama, ali nije išlo. Na kraju nije preostalo ništa drugo nego da me pošalju na operaciju – rekla je Sofi i zaključila:

- Kada sam se probudila posle operacije u sudu pored kreveta je bio moj vibrator. Bila sam radoznala i odlučila sam da ga pogledam. Pritisnula sam dugme i on je počeo da vibrira. Baterija, izgleda, ipak nije bila ispražnjena.BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR