Glas Javnosti

MISLITE DA VAS JE NEKO UREKAO? Ova ŽIVOTINJA to može da OTKRIJE

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Ako mislite da vas je neko urekao ili strahujete od istog, savetujemo da nabavite mačku zato što one mogu da osete negativnu energiju.

Mačke su poznate kao isterivači zlih duhova iz domova. Ako vidite mačku da dugo sedi u jednom delu prostorije i gleda u nešto, to može biti pokazatelj prisustva zlih duhova. 

U takvim situacijama je preporuka zapaliti pelin i zadimiti kuću. Kada se mačka mota nekome oko nogu, tada sa njim deli svoju pozitivnu energiju, zapravo je prenosi na njega. Zato nije pametno odgurivati je od sebe u strahu od dlaka jer za mačke kažu da su čarobne životinje. 

Zanimljivo je kako ove životinje u kući i oko nje najviše borave na mestima gde je najviše negativne energije. U Rusiji imaju ritual da pre useljenja u novi dom, u njega najpre puste mačku. Ona tada eliminiše negativnu energiju starih vlasnika i unosi pozitivnu, piše Informer.

 

Naime, mačke žive u visokim energetskim zonama. Jačina moći zavisi od toga kojoj vrsti pripada. Tako se, recimo veruje da persijske, Sfinks, Reks i Mankin rase mačaka imaju duplo više magičnih i isceliteljjskih sposobnosti u odnosu na druge.

Nije svejedno ni koje boje je mačka:

Crna - povezuje se s kultnim moćima, vešticama, magijom i zaštitom. Crne mačke imaju veliku moć upijanja negativne energije i donose mudrost i moć dobrog rasuđivanja.Crvena - vežu se uz mušku energiju i privlače novac.

Plavkasta ili sivkasta - pomaže u održavanju osećaja sreće, ljubavi, mira, kao i emocionalne stabilnosti.

Bela - mačke ove boje smanjuju stres i imaju energiju koja privlači dobro zdravlje.

Dvobojna - donose dugovečnost i uspeh.Trobojna - štite od zla i privlače prosperitet i sreću.

Prugasta - privlače veselje i dobro raspoloženje i štite od stresnih situacija

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR