Glas Javnosti

MESTO GDE IMATE TETOVAŽU DOSTA GOVORI O VAMA: Evo koja su značenja

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Više puta smo čuli šta govori simbol koji smo izabrali za tetoviranje, pa tako nije svejedno da li ste tetovirali neki citat, cvet ili crtež voljene osobe. Ali da li ste znali da o vama govori i mesto koje ste izabrali za tetovažu?

Ruka - Tetovaža u gornjem delu ukazuje na ambicioznu osobu koja želi da pokaže svoju kreativnu stranu, dok crtež celom dužinom otkriva čoveka koji želi da živi po svojim pravilima. Deo ruke do lakta je sve popularniji i za žene i za muškarce. Ozbiljna tetovaža na ovom mestu poručuje da je vlasnik snažan, ako je crtež nežan, pokazuje da je reč o osobi koja spolja izgleda opasno, a zapravo je veoma emotivna.

Prsti - Crteže na prstima traže hrabri, kreativni, jedinstveni, dok zglob šake obično biraju devojke i to one koje žele da budu drugačije, ali nemaju hrabrosti da izaberu vidljivije mesto ili veću tetovažu.Noge - Tetovaža na butini ukazuje na osobu sklonu praćenju trendova, ali i misterioznu jer je reč o mestu koje se može sakriti. Crtež na članku biraju introvertni, dok listove mahom tetoviraju muškarci, i to oni koji vežbaju.

Vrat - Ako je sa prednje strane, reč je o otvorenoj i snažnoj osobi koja se ne boji da bude u centru pažnje. Zadnji deo vrata govori o osobi koja želi slobodu da promeni mišljenje i da se izvuče bez posledica, često ga biraju žene sa dugom kosom. Donji zadnji deo vrata ima drugačiju simboliku, govori o osobi spremnoj na preuzimanje rizika.
Leđa
 - Donji deo leđa, kad su u pitanju žene, govori o senzualnim, ženstvenim i samouverenim damama, ali zanimljivo je da se kasnije često pokaju zbog tetovaže. Kad je u pitanju muškarac koji tetovira leđa, verovatno je reč o čoveku koji stalno vežba i vrlo je samouveren, prenosi portal Ekapija.

Grudi - Velika tetovaža na ovom delu ukazuje na emotivnu vrednost onog što crtež simbolizuje. Mali crtež simbolizuje događaj iz prošlosti koji je ostavio traga. Dok su muškarci sa crtežom na grudima samouvereni, žene su romantične. Rebra su omiljeno mesto za senzitivne, umetnički nastrojene, hrabre, samouverene devojke.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR