Glas Javnosti

МАЛИ ЈЕ ГЕНИЈЕ: БИЛО МУ ДОСАДНО, ПА ОД УШТЕЂЕВИНЕ СВОЈИХ РОДИТЕЉА НАПРАВИО КОНФЕТЕ ( ФОТО)

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Телеграф.рс/ од 09.10.2018.

Брачни пар је овим новцем хтео да врати дуг од куповине сезонске карте за амерички фудбал, али им се читава ситуација закомпликовала.

Брачни пар из Америке се доживео велики шок када није могао да пронађе своју уштеђевину. У кући су имали коверту са уштеђевином од 1.060 долара, али она као да је ођедном у земљу пропала.

Међутим, Бен и Џеки Белнап су потом окрили да новац није изгубљен ,већ да је њихов син (2) уништио читаву уштеђевину. Наиме, “зелембаћи” су били искидани тј. провучени кроз апарат за сечење папира.

Брачни пар је овим новцем хтео да врати дуг од куповине сезонске карте за амерички фудбал, али им се читава ситуација закомпликовала.

Док су претурали по кући тражићи несталу коверту са новцем, Џеки је у једном тренутку преврнула канту за смеће у којој се налазио новац исечен на конфете.

- Заћутали смо и нисмо знали шта да радимо. Онда сам рекла Бену да ће ово једног дана бити сјајна прича - рекла је Џеки локалном медију.

Ипак, није све изгубљено. Пар може да пошаље остатке новца америчком Министарству финансија које има посебно одељење за уништене новчанице, али би то могло да потраје.

- Звао сам их следећег јутра и човек ми је рекао да све спакујем у кесице и пошаљем у Вашингтон, па ће нам за годину или две вратити новац - изјавио је Бен.

 

Глас јавности/ Телеграф.рс/ од 09.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR