Glas Javnosti

KRALJICA POPA DOBILA ČUDNU STATUU: Tejlor Svift dobila svoju pomalo jezivu varijantu (FOTO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Obara rekord za rekordom, čak je izmerena seizmička aktivnost na njenim poslednjim koncertima, može se očekivati da će zaraditi više od milijardu dolara od turneje na kojoj je trenutno, što je samo još jedan u nizu njenih rekorda.

Očigledno, ništa ne može da zaustavi megazvezdu Tejlor Svift.

Bilo da je volite ili ne, činjenica je da je ona aktuelna kraljica popa.


Njen album „Midnights“, objavljen krajem 2022, bio je najprodavaniji sa 1,8 miliona primeraka. Tejlorina svetska turneja „Eras”, koja predviđa 131 koncert i trenutno puni stadione širom SAD, verovatno će biti turneja sa najvećom zaradom svih vremena. Kada se završi iduće godine, predviđa se da će prikupiti 1,4 milijarde dolara.

U Zionsvilu, u američkoj državi Indijana, u jednoj ulici pojavio se neobičan „spomenik“ ove zvezde, njena pomalo jeziva varijanta – „skelet“. Ubrzo zatim, društvo je ovom skeletu počeo da pravi i drugi, koji predstavlja Trevisa Kelsu, zvezdu NFL-a, s kojim je Tejlor u emotivnoj vezi.

Autorka ovog rada Mičal Ovens kaže da je u pitanju zabava, a da je u redu ako se to nekome ne dopada, jer se, kako tvrdi, mnogim ljudima i sviđa ovo njeno delo. Pogledajte video.Glas javnosti/ N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR