Glas Javnosti

Koja je vaša omiljena kafa? Napitak koji mnogi obožavaju govori o tome kakvi ste

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Omiljeni napitak otkriva vaš karakter!

Mnogi ne mogu da zamisle dan bez šoljice kafe. Ipak, ne biramo svi istu, jer dok neki vole klasičnu, crnu kafu poput turske ili espresa, drugi vole dodatke u vidu mleka i sirupa. Šta izbor kafe govori o vama?

Espreso - znak snažnog karaktera

Osobe koje vole espreso obično su osobe snažnog karaktera, sigurne u sebe i spremne da jasno izraze svoje želje. Često su i skloni avanturama, a možete ih uporediti s ljubiteljima jakih alkoholnih pića poput viskija ili ruma. To su pojedinci koji se ne ustručavaju da izraze svoje mišljenje i obično su vrlo otvoreni.
Crna kafa - za odlučne i osvešćene

Ova kafa je popularna među ljudima sličnih onima koji vole espreso, ali u blažem obliku. Osobe koje preferiraju crnu kafu često su odlučne i preduzimljive, ali i osvešćene jer je niskokalorična. Pored toga, koriste trenutke uz kafu kako bi odmorile, planirale i prikupile energiju.


Kapućino - za ljubitelje novih veština

Ljudi koji naručuju kapućino obično su manje skloni avanturama od ljubitelja espresa. Skloni su otkrivanju novih veština i posećivanju novih mesta. Obično su otvoreni, liberalni i uvek nasmejani.

Bela kafa - za sofisticirane i tvrdoglave

Ako preferirate tursku kafu sa mlekom, verovatno smatrate da ste sofisticiraniji od drugih. Skloni ste da budete tvrdoglavi i ne ustručavate se da to jasno pokažete, zbog čega možda niste omiljeni u društvu.

Psihologija omiljenih napitaka može pružiti zanimljiv uvid u ličnost pojedinca. Izbor kafe može otkriti mnogo toga o našem karakteru, stavovima i preferencijama. Bez obzira na to da li ste ljubitelj espresa, crne kafe, kapućina ili bele kafe, vaš omiljeni napitak može biti odraz vaše unikatne ličnosti.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR