Glas Javnosti

Koja je vaša najjača strana ličnosti?

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Dobro pogledajte ovu sliku. Šta ste prvo ugledali? Šta vam je prvo privuklo pažnju?

Da li ste prvo ugledali lagano otvorene usne ili niz stabala različite visine? Ili možda vidite korenje drveća? Ono što vam je prvo privuklo pažnju otkriće vam mnogo o vašoj ličnosti. 

Usne

Vi ste jednostavni i tihi, neko ko ne voli kompleksan život i često znate da se prilagodite drugima. Iako ponekad umete da budete naivni, vrlo ste mudri i cenite iskrenost. Svoje probleme rešavate sami bez pomoći drugih, prizemni ste i stalo vam je do istine.

 Stabla

Ako ste prvo videli stabla, vrlo verovatno niste tip osobe kojom se može lako upravljati. Snažni ste i misteriozni, a osobe oko vas zaista moraju da zasluže vaše poverenje. Otvoreni ste za različite opcije, pa vrlo često uspevate u onome što zamislite.

Korenje

Oni koji su prvo videli korenje imaju sposobnost uviđanja svojih grešaka, pa su otvoreni konstruktivnoj kritici. Nezavisni su, fokusirani i odgovorni. Ljudi obično za vas misle da ste obični i da ne posedujete nikakav poseban talenat, ali čim vas malo bolje upoznaju, shvataju da ste vrlo kompetentni i puni entuzijazma.

(Izvor: CDM)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR