Glas Javnosti

KAD NAVIJAČI BUKVALNO STOJE NA MRTVIMA: Na površini teren za fudbal, a ispod nje jeza i užas (FOTO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Postoji jedna država. I u njoj jedan grad. I u njemu jedan klub. Ta država se zove Tenesi, taj grad se zove Knoksvil, a taj klub - Volonteri. Oni svoje utakmice, kao predstavnici univerziteta Tenesi, igraju na stadionu po imenu Nejland.

Taj stadion prima 102,455 posetilaca. I svi ti posetioci imaju jednu zajedničku stvar za vreme boravka na stadionu, koje nisu svesni a koja bi ih, potencijalno, odvratila od dolaska - ispod stadiona se nalazi, verovali ili ne, grobnica.

Naime, univerzitet Tenesi je poznat po svojoj "farmi tela", čije postojanje služi da ispita kroz šta sve ljudsko telo prolazi u različitim situacijama nakon smrti. Mnogobrojni navijači ovog tima su donirali svoje telo, da bi njihovi posmrtni ostaci, tačnije ono što od njih ostane nakon svih testova (uglavnom samo skelet), ostali ispod stadiona.

Iako je najveći deo tela pomeren, pa je sada glavno mesto za držanje preminulih takozvani Strong Hol, laboratorija u sklopu univerziteta, legenda - ali i manji broj preminulih za koje postoji konkretan razlog - o dušama koje nose Volontere iz Tenesija će zauvek ostati kao jedna od najbizarnijih priča koje povezuju nauku, sport i horor filmove.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP