Glas Javnosti

NAJNEVEROVATNIJA LJUBAVNA PRIČA! Jednojajčane BLIZNAKINJE SMUVALE jednojajčane BLIZANCE: Dve sestre i dva brata sada žive zajedno i uživaju u ljubavi! (FOTO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Kao i većina jednojajčanih blizanaca, tako su i 25-godišnje sestre Venesa i Kerisa uglavnom sve radile zajedno, ali verovatno da nisu mogle ni da sanjaju da će postati glavni akteri jedne od najneverovatnijih ljubavnih priča

Vanesa i Kerisa, inače personalni treneri po zanimanju, zaljubile su se u Džejkobsa i Lukasa Selbija, dva 29-godišnja brata, takođe blizanca, te započele romanse sa njima. Ova sve popularnija četvorka sada živi pod istim krovom, a postali su prava internet senzacija.

Ovom nesvakidašnjem paru jednojajčanih blizanaca kumovala je jedna Venesina klijentkinja, inače sestra Džejkobsa i Lukasa.

"Rekla mi je da ima braću blizance i da misli kako bi se momci sjajno slagali sa mnom i mojom sestrom bliznakinjom. Dozvolila sam joj da da moj broj telefona i Lukas mi se javio odmah sutradan", izjavila je Vanesa. Parovi su za britanski „Miror“ izjavili da je ovo zaista bila ljubav na prvi pogled i da su hemiju osetili odmah na prvom sastanaku.

"Kada znate, onda znate. Odmah smo osetili nešto i brzo smo se zaljubili. Što smo više razgovarali, to smo više osećali da je u pitanju sudbina", izjavile su sestre, piše Blic Žena.

Sledeći korak ovih zanimljivih blizanačkih parova jeste bio zajednički život nakon samo tri meseca zabavljanja.

Vanesa i Lukas i Kerisa i Džejkob često izlaze zajedno, pa su predmet čestih začuđenih pogleda i prolazničkih došaptavanja. Ono što slučajne prolaznike, ali i ljude koji su širom sveta sada upoznati sa njihovom ljubavnom pričom, zanima jeste kako se međusobno raspoznaju, s obzirom na to da identično izgledaju, ali ovi parovi ističu da se ne daju zbuniti.

"Ljudi su nam govorili da su mislili da vide duplo. Mi smo par jednojajčanih blizanaca. Drugima je jako teško da nas raspoznaju. Naravno, mi to možemo i ne damo se zbuniti", naglasila je Venessa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Venessa D'Arpino (@venessa_darpino)

 

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR