Glas Javnosti

Japanska vrećica MINI MAŠINA za VEŠ “Attack Zero”

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Ako tražite najjednostavniji način da operete veš u pokretu,plastična vrećica sa patent zatvaračem može biti odgovor na vaše probleme.

Iz Japana nam stiže  vrećica za veš – mini mašina za veš (rublje) odnosno vrećica za veš (rublje) Attack Zero napravljena od strane japanske kompanije Kao. To je ustvari 5-litarska vreća sa patent zatvaračem dizajnirana da pomogne korisnicima da peru veš bilo kada i bilo gde. 

Sve što treba da uradite je da otvorite bravu sa patent zatvaračem, stavite prljav veš unutra zajedno sa deterdžentom – dolazi uz torbu – i napunite ga vodom. Zatim zatvorite patent zatvarač, protresite “Attack Zero2” plastičnu vrećicu da biste bili sigurni da je veš lep i natopljen, a zatim nežno protrljajte kesu (vrećicu) kao da perete veš ručno.

Na kraju, odvrnite mali ventil na bočnoj strani vrećice i izlijte prljavu smešu. Zatim dodajte svežu vodu da isperete veš i ponovite postupak onoliko puta koliko je potrebno. Torba za veš “Attack Zero” može izgledati kao rudimentarni proizvod, i jeste, ali to je ono što je čini savršenom za razne situacije kada je jednostavnost upravo ono što je lekar naredio.

Kada ste na kampovanju usred ničega, pametna mašina za pranje veša neće vam mnogo pomoći. U slučaju prirodne katastrofe, kada struja nije dostupna, plastična kesa savršeno radi svoj posao.

Prema nekolicini ljudi koji su podelili svoje mišljenje o torbi Kao Attack Zero, uređaj je dobar za do 10 rundi veša, što nije ni upola loše. A cena je pristupačna i on iznosi oko 980 japanskih jena (oko 7.evra) na Amazonu- zanimljivosti.com.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR