Glas Javnosti

IMA DEVET ŽENA ALI ZBOG JEDNE MU JE PREKIPELO: Pogledajte BIZARAN svet ULTRAMODELA (FOTO + VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Jedan Brazilac je u vezi sa devet žena i sve ih zove svojim suprugama ali sada kaže da od jedne hoće da se "razvede" iz bizarnog razloga.

Agata, jedna od njegovih žena, odlučila je da ga napusti kad je shvatila da joj onih ostalih osam žena ipak smeta, piše časopis "Ledbajbl".

Artura je to strašno naljutilo.


- Htela je da me ima samo za sebe. To je jako sebično od nje - smatra Brazilac i zaključuje da je "sve bolje kad se deli".

Arturo radi u industriji za odrasle i kao model a zarađuje oko 56.000 funti mesečno zahvaljujući internet mrežama. Planira da, kaže, oženi još dve žene jer mu je oduvek bio san da ima 10 žena.

View this post on Instagram

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)


- Imam san - moja želja je oduvek bila da imam 10 žena. Imam samo jednu ćerku, ali želim da imam dete sa svakom od svojih žena. Ljubav koju osećam prema svakoj od njih je ista. Mislim da bi bilo nepravedno imati decu samo s jednom ili dve njih - čvrst je Arturo u svojim ubeđenjima.


On je službeno u braku s Luanom Kazaki, ali se na ceremoniji prošle godine "oženio" i za ostalih osam dama. To je opisao kao svoj način pobune protiv "dosadne monogamije".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR