Glas Javnosti

I OVO POSTOJI: Odelo kompanije Zozofit namenjeno ljubiteljima fitnesa koji ne žele da se oslanjaju na vagu

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Kupiti Zozosuit odelo nije teško, samo treba da unesete svoju masu u funtama kao i visinu u stopama i inčima, a nedugo zatim na vašu adresu stići će paket koji sadrži odelo koje prianja uz telo napravljeno od poliestera i likre. Aplikacija će vam dati smernica kako da

Odelo veoma podseća na ona zelena odela koja se koriste za vizuelne efekte prilikom snimanja, a funkcionalno obavlja i isti posao. U paketu dobijate i kartonsko postolje za telefon u koje treba da postavite svoj smartfon. Zozofit koristi primarnu kameru telefona i potrebno je da stojite na udaljenosti od dva metra prilikom skeniranja, a kada aktivirate skeniranje, softver vas glasovnim komandama navodi kroz ceo proces merenja i traži od vas da držite ruke malo udaljene od tela.
Aplikacija će potom od vas tražiti da se okrećete oko svoje ose, prilikom čega će napraviti 12 slika vašeg tela iz svih uglova. Kada to završite, dobijate notifikaciju da možete da uzmete telefon i potom sačekate oko 30 sekundi dok model vašeg tela ne bude obrađen.

Rezultat je 3D model vašeg tela bez glave sa različitim merama istaknutim sa strane. Te brojke uključuju mere vaših nadlaktica, grudi, struka i kukova, gornjih butina i listova, i nakon što analizirate svoje vitalne parametre bićete pozvani da postavite nekoliko fitnes ciljeva zasnovanih na tim merenjima.
Aplikacija vam takođe daje grubu kalkulaciju procenta telesne masti, prenosi A01S.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR