Glas Javnosti

Hrvatica odnela pobedu u Evropskom prvenstvu u SEKSU!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Marija Zadravec iz Hrvatske proglašena je evropskom prvakinjom u seksu, kući odnela novčanu nagradu od 995.000 evra, piše eMeđimurje.

Ona se oglasila na svojim društvenim mrežama i zahvalila se svim ljudima koji su joj bili podrška i dali dovoljan broj glasova za pobedu, medijima i organizatorima.

Marija je predstavljala Hrvatsku na Evropskom takmičenju u seksu, koje je trajalo dva meseca. Sredinom juna objavljeno je da su takmičari napustili takmičenje u Švedskoj nakon što im organizator Dragan Bratić, inače rodom iz Topuzovog Polja u Bosni i Hercegovini i Švedska seks-federacija navodno nisu isplatili honorare.

Od takmičarki se tražilo da imaju intimne odnose najmanje 45 minuta dnevno, a na ocenu njihovih seksualnih odnosa uticali su izdržljivost, tehnika i kreativnost. Takmičarke su na kraju tvrdile da su prevarene za hiljade funti.

Međutim, Evropsko prvenstvo u seksu na kraju je ipak imalo proglašenje pobednice. Iako je na prvenstvu bila svega jedan dan, Marija je dobila najviše glasova publike tokom takmičenja.Glas javnosti / P04S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR