Glas Javnosti

Holanđanima Srbija zanimljiva turistička destinacija

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Turistička organizacija Srbije (TOS) i nacionalni avio-prevoznik Er Srbija, u periodu od 29. maja do 1. juna, organizuju dolazak predstavnika pet organizatora putovanja iz Holandije, što je dokaz da je njihovim turistima Srbija kao turistička destinacija sve interesantnija poslednjih godina, saopštila je danas TOS.

Kako se navodi, tome u prilog govori i značajan rast, sa više od 100 odsto broja gostiju i ostvarenih noćenja holandskih turista.

Ističe se da su, nakon dolaska organizatora putovanja iz Kine, Grčke, Turske, Velike Britanije, kao i zemalja bivše Jugoslavije, u Srbiju stigli i partneri iz Holandije, za koje će biti organizovan obilazak Beograda.


Holanđani će videti beogradske kulturno-istorijske spomenike, muzeje, kao i Beograd na vodi, Hram Svetog Save, alemegdan, Zemun i Adu Ciganliju.

TOS ističe da će boravak holandskih partnera u Srbiji biti i prilika za razmenu iskustva, predstavljanje planova i usaglašavanje koraka dalje saradnje, a sve to "kako bi zajedno beležili uspehe i ostvarivali najbolje turističke rezultate u 2023. godini".

"Divno proleće u Beogradu, u Srbiji, ispunjeno je gostima, planovima, razgovorima, osmesima, doživljajima i najlepšim pričama, koje o turističkoj ponudi Srbije putuju u svet", poručuje se u saopštenju, a dodaje se da se već krajem nedelje očekuje i grupa novinara iz Nemačke.

Glas javnosti/T01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR