Glas Javnosti

ХОЋУ-НЕЋУ: ХТЕО ЈЕ ДА БУДЕ ЖЕНА, А ПРЕДОМИСЛИО СЕ КАДА ЈЕ СХВАТИО КОЛИКО ТО НАПОРА ИЗИСКУЈЕ; САДА КРИЈЕ ГРУДИ

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Дневно.рс/ Супер Жена/ од 15.05.2018.

Александар или Ариа, овај модел из Лос Анђелеса који се упустио у пормену пола, одлучио је да се предомисли.

Тридесетогодишњи Александер је дуго желео да постане жена, а задње три године тако је и живео. Звао се Ариа, узимао је хормоне да би му груди нарасле и ласерски је уклонио длаке с тела.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alex Veach (@alexveach) on

За ову почетну “инвестицију” потрошио је 10.000 долара, а сада каже, у исповести за “Даилy Маил” да више не жели да буде жена.

– Превише је то посла, а ја немам времена. Жене се толио такмиче међусобно да је то ненормално. Уз све, за одржавање жена је потребна гомила новца. Сада радим на изградњи мишића грудног коша да би сакрио груди које су ми порасле. Срећнији сам као мушкарац јер када сам трансродна особа то је јако стресно – рекао је Александер.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alex Veach (@alexveach) on

Ова тридесетогодишњи модел је објаснио да Ариана и Алекс имају два јако различита живота.

– Ја нисам неко ко живи у кутији и не дозвољавам полним нормама да ми говоре шта да радим или не радим, или да ме то помери са мог места у друштву. Људи знају да буду окрутни, мисле да лажем, али заиста сам веровао да сам жена заробљена у мушкарцу. Сада сви коментаришу моје веће груди – рекао је објашњавајући да сада пођеднако предано ради и на свом душевном миру и не планира да се оперише да би се решио груди.

Нада се и ће наћи партнерку који ће га разумети.

– Надам се да ћу наћи праву жену коју неће бити брига за то што још имам женске особине, иако ми се длаке већ помало враћају због тестостерона – закључује Алекс.

 

Глас јавности/ Дневно.рс/ Супер Жена/ од 15.05.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR