Glas Javnosti

Heineken izbacio patike “Heinekicks“ napunjene pivom

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Heineken se nedavno udružio sa dizajnerom i dizajnerom patika Dominikom Ciamboneom, zvanim “The Shoe Surgeon”, kako bi kreirali specijalne patike sa đonom punjenim Heineken pivom

Da bi proslavio lansiranje Heinekenovog najnovijeg proizvoda, Heineken Silver, holandski pivar je naručio od The Shoe Surgeon-a da napravi patike koje su otelotvorile identitet njihovog glatkog, lakog piva novog piva, i on je isporučio.

“Heinekicks“ patike sadrže ikoničnu šemu boja kompanije – zelenu, belu i crvenu – kao i Heineken logo i zgodne otvarače za flaše ugrađene u jezik. Ali ono što ih zaista izdvaja od svih drugih patika je tečnost koja pluta u njihovim providnim đonovima – pravo Heineken Silver pivo.

Koristeći specijalizovanu hiruršku metodu ubrizgavanja, Dominic Ciambone kreirao je prvi par patika koje omogućavaju korisniku da hoda po pivu.

I, očigledno, nije u pitanju samo izgled, jer đonovi takođe pružaju glatko i udobno iskustvo hodanja inspirisano Heineken Silver. Kaže se da tečnost koja se pomera unutar đona dok hodate pruža jedinstven osećaj.


“Partnerstvo sa Heinekenom za njihovo novo pivo bio je zabavan izazov Obojica delimo strast prema inovacijama i pomeranju granica i kreirali smo dizajn koji to odražava. Cipela ne samo da oličava energiju Heineken Silvera, već je i bukvalno nosi. Ne mogu reći da sam ikada ranije dizajnirao patike koje sadrže pravo pivo.” , rekao je Ciambone.
Nažalost, osim ako ne živite u Singapuru, šanse da se dočepate jednog od samo 32 para “Heinekicks” patika koji će se pojaviti na tržištu su male - prenose zanimljivostidana.com.
Pivo patike” će biti puštene samo u maloj ostrvskoj državi, a očekuje se da će prvih sedam pari biti dostupno u zadnjem kvartalu 2022. Cena patika nije za sad  objavljena

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR