Glas Javnosti

ГДЕ ИДЕ ОВАЈ СВЕТ? МАЈКА ИЗ КИНЕ ТРАМПИЛА ЋЕРКУ ЗА ШМИНКУ (ФОТО)

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Дневно.рс/ Супер Жена/ од 25.05.2018.

Jedna majka u Kini je prodala svoje dete trgovcima ljudima, a odmah potom otišla u tržni centar gde je pazarila mnoštvo kozmetičkih proizvoda.

Млада мајка Yу из Кине продала је своју деветнаестомесечну ћерку за 50.000 јуана (око 6.000 фунти) пре него што је отишла у тржни центар у коме је куповала козметику. Кинески медији Yу описију као младу мајку, која је ухапшена заједно са двојицом купаца под сумњом да је продала и трговала дететом.

Yу је у почетку тврдила да је њена ћерка нестала на железничкој станици, а пријавила је наводни случај нестанака полицији 20 сати касније.

На основу истраге, полиција је пронашла да је Yу добила 50.000 yуана (око 6.000 фунти) на свом банковном рачуну на дан када је њена ћерка “нестала”. Инспектори су одмах посумњали да је новац добила од особа које се баве трговином људима.

Како пише Пиплс Дејли онлајн (Пеопле’с Даилy Онлине), ова мајка је 20. маја путовала са њеном ћерком Хуахуом од града Џенгџоу до покрајине Хенан. Када су стигли на железничку станицу пре поднева, продала је ћерку двојици мушкараца који се баве трговином људима, познатим под именом Веи и Ли.

Након што је полиција добила пријаву за нестанак ћерке, тим инспектора је отишао на железничку станицу како би скупио прве доказе. Они су такође погледали снимак сигурносне камере која је снимала све догађаје у протеклих 24 сата.

Наравно, проверили су и њен рачун у банци као и све трансакције, када су пронашли велику суму новца која је легла на њен рачун истог дана. Осим овог износа , друга трансакција новца је отркила да је ова мајка након продаје детета отишла у куповину и потрошила око 700 фунти на козметику.

Yу је касније признала полицији да је лажно пријавила нестанак детета како би што боље замаскирала случај продаје детета. Пеопле’с Даилy Онлине пише да је потом у договору са полицијом мајка контактирала особе којима је продала дете.

Двојица мушкараца су тражили додатних 10.000 јуана (1.200 фунти) како би се поново срели. Када су се срели, полиција је спасила девојчицу, а ухапсила Њеија и Лија.

Yу је истог тренутка ухапешна, а полиција је потом позвала њеног супруга да преузме девојчицу.

 

Глас јавности/ Дневно.рс/ Супер Жена/ од 25.05.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR