Glas Javnosti

GAGIJEV RECEPT PROTIV EPIDEMIJE: Čibe, kovide, čibe (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

U vreme samoizolacije mnoge svetske, ali i domaće poznate ličnosti su se obraćale putem društvenih mreža.

Neki su dali mogućnost pisanja pesama sa fanovima, poput Bon Džovija, neko recituje tokom kuvanja poput Radeta Šerbedžije, a glumac Dragan Jovanović je pozvao ljude kako da pomognu planetu.

Naime, poznati glumac je pozdravio ljude sa Tornika uz nadu da je većina ljudi kod svojih kuća, na toplim mestima i u samoizolaciji. A potom, na urnebesan način, posavetovao ljude kako da skinu čini sa planete Zemlje.

"Imam jednu vradžbinu kako da pomognete, ne traje dugo, ali znači mnogo. Potreban vam je globus i sredstvo za dizinfekciju, može da bude u gelu, a može da bude i sedamdesetoprocentni alkohol. Mi ćemo uzeti gel i istisnućemo sadžaj na globus, posebno na područja koja su zaražena, tojest na područja na koja su bačene čini. Za vreme mazanja veoma je važno da govorite 'Iš, iš korona' a možete i 'Ćao viruse, ćao ćao' ili 'Čibe kovide, čibe' . Potom okrećite globus i govorite ''Ljubav, ljubav, dostojanstvo, solidarnost, poštenje, pravda. Na kraju promućkati globus uz pevanje'", naveo je.

Snimak je podelila glumica Anđela Jovanović, njegova ćerka, a za snimanje ovog urnebesnog snimka je bila zadužena Branka Pujić, glumica i supruga poznatog glumca.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

snimatelj: @brankapujic

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti) on

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR