Glas Javnosti

ЕВО ЗАШТО ЈЕ ЈЕДНА МЛАДА ОГОРЧЕНА НА СВОГ КУМА; И ЗБОГ КОГ ЊЕГОВОГ ПОСТУПКА ЖЕЛИ ДА СЕ РАЗВЕДЕ ОД ТЕК ВЕНЧАНОГ СУПРУГА

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Курир.рс/ Ало!/ од 30.09.2018.

Исповест једне младе из Крушевца, која тврди да јој је кум упропастио венчање, окупирала је пажњу интернет корисника, па је преносимо у целости:

"Имам ја нешто пре тога, госпођо матичарко, ако се не љутите?" питао је он.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lisa Quintero Photography (@lisaquinterophotos) on

Сви су били шокирани, али од шока нико није одреаговао, а матичарка је мимоком дала знак да може да уради то што је наумио. Тада је Лаза отишао до своје девојке, за коју нисмо ни знали да постоји а још мање да ће доћи на нашу свадбу, забога, он је венчани кум и зашто би доводио непознату, анонимну особу са којом је наводно у вези три недеље на такву једну свадбу?!

Притом, знамо се сви пуних 14 година и знао је да смо Мартин и ја о овом дану сањали. Годинама. Е, зато сам бесна.

 Углавном, пришао је девојци и клекнуо. Изговорио је четири речи које ми и даље оџвањају у глави: “Удај се за мене“. Људи су од шока почели да се смеју.

И док су сви били усхићени и весели, ја сам згрожено посматрала све.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lambre Photography (@lambrephotography) on

Чак је и Мартин одушевљено отишао да изљуби новопечене веренике. И тек после неколико минута, матичарка нас је вратила у реалност речима “Извините, имам заказано следеће венчање за пола сата, можемо ли да обавимо овај чин?”

И тада сам рекла да.

И свима је било лепо, сви су били срећни, осим мене.Од тог тренутка се пола свадбе ни не не сећам. Толико је све постало неважно, мојих пет минута, мој тренутак најважнији у животу је упропашћен… и то нико није разумео. Свима је било супер што су ми други украли то. Разумите, није проблем што је неко неког просио. Проблем је што је за то одабрао најгори тренутак и што није питао младенце да ли се слажу да им неко украде тренутак.

Чекам слике са свадбе, рекли су добићемо их за десетак дана, и плашим се на шта ће личити. Да ли ћу тога желети да се сећам до краја живота? И питам се, да ли желим да проведем живот са човеком који и даље не схвата како сам доживела догађај са нашег венчања, јер је њему то, изгледа ок! Размишљам да се можда и разведем. Ето. Е, сад ми судите", испричала је девојка.

 

Глас јавности/ Курир.рс/ Ало!/ од 30.09.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR