Glas Javnosti

Engleska proročica PREDVIDELA KORONU, a sada tvrdi da će Vilijam uskoro postati KRALJ! (FOTO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Engleska proročica Roksen Farnval predvidela je koronu, a najavljuje zanimljivu jesen.

Vidovnjakinja Roksen Farnival je 2018. "gledala" budućnost jednoj bolničarki i tada je, kaže, kod nje primetila veliku promenu na poslu:

"Videla sam da svi nose maske. Bilo je konfuzno i mislila sam da će doći do terorističkog napada", rekla je.

Ali, januara 2019. slika se "izbistrila":

- Imala sam preplavljujući strah. Tada sam znala da pandemija dolazi. Videla sam kako crni oblak prekriva svet i počela sam da paničim zbog svoje dece i svoje smrtnosti. Bilo je zastrašujuće. Kada sam gledala vesti o Kovidu-19 u Kini, jednostavno sam znala je to ono što sam videla" - kaže Roksen.

Roksen gleda u tarot i tvrdi da će mnogi godinama grcati u dugovima.
Ovih dana je Roksen, iz Torkija u Engleskoj, podelila svoja predviđanja za narednih nekoliko godina. Prognozira da neće biti pravog opuštanja do leta 2022. ili 2023. godine, kao i da će biti puno promena i građanskih nemira.

 

Ipak, avgust će doneti izvesno olakšanje. Nažalost, dugovi u koje se zapalo tokom pandemije pratiće mnoge zemlje još decenijama.

To se nas možda mnogo ne tiče, ali predviđa i da Boris Džonson neće pobediti na narednim izborima u Britaniji i da će se na njegovom mestu (ponovo) naći jaka žena.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Roxanne Furnival (@roxannefurnival)

 

Na sreću, posle ove pandemije, ne vidi drugu - još decenijama, ali tu je globalno zagrevanje, koje će donositi uragane i poplave. Šta činiti?

"Ljudi treba da budu smireni i da vode računa o drugima. Nije sve propast i mrak - predstoje i svetli dani".
Interesantno je i što smatra da princ Čarls nikada neće postati kralj, već će kruna odmah završiti na Vilijamovoj glavi.

(Glas javnosti/Magazin novosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR