Glas Javnosti

DOSTA JE BILO: 28 godina NIJE SEKLA NOKTE pa rešila da ih proda! Cifra koju traži je NEVEROVATNA (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Ajana Vilijams iz Hjustona je vlasnica najdužih noktiju na svetu i nije ih sekla 28 godina, a sada je odlučila da ih proda - ali ne po svaku cenu.

Njeni nokti su 2017. godine upisani u Ginisovu knjigu rekorda kao najduži na svetu, dužine su 96 centimetara, a Ajana je sada odlučila da ih odseče i proda.

"Rešila sam da ih prodam jer sam se razvela od muža pre šest godina i teško mi je da funkcionišem sada kada nemam nikoga pored sebe da mi pomogne", priznala je ona. 

Međutim, iako je rešena da proda svoje nokte, Ajana se od njih neće razdvojiti ukoliko joj se ne ponudi dobra cena – a po njenom mišljenju je to oko 38.500 evra! Čini se da je ipak malo precenila svoje nokte jer je trenutno najveća ponuda oko 80 evra.

Ajana kaže da neće seći nokte sve dok ne nađe kupca, "koji može da ih nalepi kao veštačke nokte ako želi".

Ova žena priznala je da funkcionisanje sa ovako dugim noktima nije lako.

- Prvo kada su počeli da rastu sam primetila da ne mogu da perem sudove i da je muž morao da mi pomaže oko kućnih poslova, ali to je bila mala cena. Inače koristim olovku za kucanje na telefonu, a da bih navukla farmerke koristim klešta. Mnogo mi pomažu deca i unuci - rekla je.

Ipak, posle skoro tri decenije takvog života, odlučila je da se reši noktiju.

"Jedva čekam da mogu da radim stvari bez razmišljanja da li će mi nokti smetati. Moći ću lakše da se igram sa unucima, da uđem u kola bez premišljanja. Sve što sada radim, radim sporo, i jedva čekam da ubrzam stvari".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR