Glas Javnosti

DOBRO POGLEDAJTE OVU SLIKU: Ono što ste prvo ugledali otkriva nesvesne tajne vaše ličnosti!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Ovaj psiho test otkriva šta se krije duboko u vašem nesvesnom, kao i to šta stvari koje vam prve privuku pažnju govore o vama! Pažljivo pogledajte sliku i ono što prvo uočite kazaće vam nesvesnu tajnu vaše ličnosti.

1. Lice

Ako ste prvo ugledali lice, vi gradite svoj lik poput slagalice: ne tražite sebe, već pokušavate da se pokažete svetu. Razlikujete se u različitim područjima i sastavljate te različite delove zajedno, poput komada slagalice, da biste izgradili idealnu sliku sebe. Ovi delovi mogu biti spoljašnji: odeća, izgled, imovina, društveni krug, prijatelji, čak i partneri koji slikaju sliku koju želite da projektujete ili unutrašnji: dostignuća, iskustva, vrednosti, talenti kojima ste ovladali i uspomene. Želite da svet vidi pravu sliku o tome ko ste. Nema ništa pogrešno u pristupu koji koristite, ali proverite je li vaš glavni cilj odobrenje drugih ljudi.

2. Mozak / stablo

Baš kao i stablo na ovoj slici, želite da dosledno razvijate svoje znanje jer ste jako znatiželjni. Volite da učite nove stvari i da istražujete različite teme. Verovatno ste ljubitelj natprirodnih fenomena, teorija zavere i misterija. Drugi bi vas opisali kao nekoga ko je obrazovan u mnogim područjima. Možete lako razumeti psihologiju i psihološke pojmove. Nije vam stalo do toga kako vas drugi percipiraju, samo želite da znate ko ste stvarno i šta radite ovde. To je vaša najveća tajna. Vi ste onaj koji postavlja pitanja.

3. Ptice i priroda

Ne osećate se kao da ste deo igre koje društvo pokušava da igra, ili recimo slika koju društvo pokušava da naslika. Ne pokušavate da stvorite sebe niti da se pronađete. Samo želite da budete sami i slobodni, želite da iskusite svet. Ne osećate se kao da se uklapate tamo gde trenutno jeste. Radije biste putovali i istražili veličanstveni svet. Ne shvatate stvari ozbiljno i volite da se zabavljate. Volite prirodu i nova egzotična mesta širom sveta. Više cenite iskustvo od bilo kakvog znanja. Vaša glavna svrha je ostvariti sebe i doživeti svet. Nije vam stalo do toga kako vas drugi vide. 

(Izvor: DDL)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR