Glas Javnosti

DOBILA JE VINO ZA SLAVU, ALI ČIM GA JE OTVORILA DOŽIVELA JE ŠOK: Pogledajte šta je izašlo iz flaše (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti / objektiv

Izgledalo je čudno, a kada ga je pomirisala sve joj je bilo jasno

Vino je uglavnom sastavni deo slavskog poklona kod Srba. Međutim, jedna korisnica TikToka je za slavu dobila flašu od crnog vina u kojoj nije bilo vino, već – kuvani paradajz.

– Znate onaj osećaj kad otvarate poklone koje ste dobili za slavu? Svi vam uglavnom donose vino i onda vidite da crno vino koje ste dobili ima neke grudvice… Kad otvorite, vidite da nije to taj čep, pomirišete, a ono kuvani paradajz – rekla je dvojka sipajući sadržaj flaše u čašu i konstatovala šta može biti posredi.

– Originalan poklon. Žena je iz podruma izvadila vino koje je imala kod kuće i nije videla da je ona u tu flašu sipala kuvani paradajz. Hit – kroz smeh je konstatovala devojka koja je snimak objavila na TikToku.

U komentarima su počeli da joj se javljaju i oni koji su doživeli sličnu situaciju.

“Drugarica jedno veče donela od rođendana, htele da pijemo, otvaramo, a unutra sok do malina”, “Meni umesto rakije vodu doneli još 2020”, samo su neki od komentara, a bilo je i onih koji su se našalili na račun situacije.

“Taman za ćufte”, “Dodaš votku i napraviš koktel”, “Vino imaš u svakoj prodavnici i nikakvo je… Paradajz je 100 puta bolji i vredniji”, konstatovali su neki.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR