Glas Javnosti

NOVI OŠTAR PROPIS Dijamanti, "roleksi" i ostalo blago ostaju u kući

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Ne samo da ćete u slučaju hvalisanja prekršiti nova pravila, već ćete se takođe suprotstaviti suštinskim socijalističkim vrednostima.

Cyberspace Administracija Kine zabranila je slavnim ličnostima i fan-club nalozima da prikazuju svoje bogatstvo i ekstravagantna uživanja. Prema ovoj administraciji, Kina je zemlja sa masivnom populacijom u kojoj postoje snažni kultovi obožavatelja oko slavnih ličnosti, što dovodi do skandala i društvenih nemira- prenosi luxlife.rs

Pravila idu dalje i zabranjuju zvezdama da šire glasine, objavljuju lažne ili privatne informacije, odnosno da izazivaju grupe fanova da napadaju jedni druge.

Ova administracija vodi se primerom – skoro su zabranili kinesko-kanadskoj pop zvezdi, Krisu Vuu, koji je optužen za seksualno zlostavljanje, da uživo emituje sadržaj na svom profile. Ova mera je primenjena na 88 osoba, kako bi se ilegalni i ne-etički umetnici sprečili od ponovnog ulaska u industriju zabave. Isti tretman je bio primenjen i u slučaju najpoznatije kineske glumice, Žao Vei – njeno ime pojavilo se u vezi sa brojnim skandalima tokom godina, uključujući i tužbu investitora vrednu 7.45 miliona dolara. Kao rezultat procesa, njeno prisustvo na društvenim mrežama i striming platformama je u potpunosti izbrisano!

Kao Daily Mail javlja, državni mediji Kine apeluju na promene u kineskoj kulturi zabave. “Već duže vreme, moralni neuspesi i kršenje zakona umetnika, kultivacija mladih idola i haotičnih grupa obožavatelja privlači pažnju javnosti. Moramo ponovo uspostaviti čisto i ispravno literarno i umetničko okruženje za sve naše ljude”.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP