Glas Javnosti

DEVOJKA KOJA JE TRPELA VRŠNJAČKO NASILJE DOŽIVELA TRIJUMF NA MATURSKOJ VEČERI: Felisiti su ONI ISPRATILI!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Felisiti Vorbarton imala je spektakularnu pratnju na proslavu mature. Naime, šesnaestogodišnju devojku u svečanoj beloj haljini je na maturu ispratilo 300 motociklista.

Možda to ne bi bilo toliko neobično ili bi se podvelo pod hor devojke ili njenih roditelja da Felisiti nije tokom školovanja trpela stalno zlostavljanje svojih vršnjaka iz škole.

Na ideju da joj proslava mature, posle godina maltretiranja u školi, bude veče za nezaborav došla je Felisitina majka Ketrin.

Ona je na Fejsbuku objavila status koji je izazvao pažnju članove motociklističkog kluba. Naime, obratila im se s molbom da njenu ćerku isprate na matursku zabavu.

 - Felisiti se mnogo raduje proslavi mature, jer smatra da će to biti događaj na kojem će im (deci koja su je zlostavljala) pokazati da više ne mogu da joj naude, napisala je Ketrin.

Njena ćerka, kojoj je dijagnostikovan Aspergerov sindrom, a ima problema i sa disleksijom, od najranijih đačkih dana je trpela vršnjačko nasilje.

 - Toliko su je zlostavljali u prošloj godini da je čak razmišljala o samoubistvu. Stoga želim da joj maturska zabava bude baš onakva kakvu je zamišljala, napisala je Ketrin pre neobične molbe.

Nadala se da će njenu molbu uslišiti makar desetak bajkera, a kada je videla da se oko 300 motociklista prijavilo, nije mogla da dođe sebi od oduševljenja.

Felisitin očuk Rič Moris rekao je da je Felisiti uživala u svakom minutu i neverovatnoj podršci svih motociklista. Ističe da je bio srećan što je Felisiti konačno istinski uživala.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP