Glas Javnosti

ДЕВОЈЧИЦА СА НАЈДУЖИМ ИМЕНОМ НА СВЕТУ: ОНА ИМА ЧАК 25 ИМЕНА, А РАЗЛОГ ЗА ТО ЈЕ СТРАСТ ЊЕНОГ ДЕДЕ ПРЕМА БОКСУ

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Телеграф.рс/ од 15.10.2018.

Вилов није једина у својој породице која има велики број средњих имена.

Девојчица Вилов Суливан (10) из Енглеске, није као и сва друга деца. Веома је посебна и то ни мање ни више јер има 25 имена.

Ствар је у томе што у њеној породици постоји традиција да се између свог имена и презимена (средње име) додају имена познатих боксера још од 1974. године.

Тако је мала Вилов почела да се издваја од остале деце, а све због ове необичне породичне традиције.

Њена мајка Марија Браун (44) објаснила је да је све почело још давне 1974. године и да је за све заслужан Виловин дека Брајан Браун.

Он је био велики љубитељ бокса и није му било тешко да обиђе ни пола планете само да би погледао неки бокс меч.

Неколико деценија касније, Вилоу Саливан Корбет (10) има велики број средњих имена, који је добила по познатим боксерима. Сви они су били славни још пре њеног рођења, а ова девојчица зна тек неколико својих средњих имена.

Веровали или не, свих 25 имена уредно су исписана у пасошу који има ова девојчица, а њено пуни име гласи: Вилов Суливан Корбет Фицсимонс Џеферис Харт Брнс Џонсон Вилард Демси Тани Шмелинг Шарки Карнера Бер Бредок Луис Чарлс Волкор Марциано Патерсон Џонсон Листон Клеј Фрезиер Форман Тејлор – Браун.

Њена мајка Марија за портал Ладбибле испричала је како њено дете, заправо, ни не зна своје пуно име. Међутим, додаје да се традиција овде не завршава.

- Традиција се овде не зауставља, а моја друга ћерка Отом (11) такође има сва та имена - испричала је мајка ове девојчице.

Она је имена добила по познатим бокс легендама, јер су родитеји желели на тај начин да одају почаст овим спортистима.

 

Глас јавности/ Телеграф.рс/ од 15.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR