Glas Javnosti

DA VAM NOVČANIK BUDE PUN: Svako ima svoj recept, ali ova CAKA važi za sve

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Da li postoji srećna boja novčanika? Neki veruju da postoji. Evo kako je to po feng šuiju i kineskom kalendaru za 2023. godinu. Vredi pokušati, što da ne?

S obzirom na to da će 2023. godina biti godina Vodenog Zeca, neke nijanse se ističu kao magnet za blagostanje i obilje.

Prema kineskom horoskopu trenutno smo u godini Vodenog Tigra, ali 22. januara 2023. počinje lunarna godina Vodenog Zeca i trajaće sve do 24. februara 2024. Godina Zeca smatra se izuzetno pozitivnom i prosperitetnom, osim što odlaže sukobe i konflikte, donosi mir, čini da ljudi budu otvoreniji, pozitivniji, da se više fokusiraju na radost, a ne samo na probleme.

Godina Zeca obično donosi klijanje, rast i razvoj. Prema feng šuiju važno je da koristimo alate koji nam mogu dodatno pomoći da pojačamo dobru energiju.

Kada je reč o bojama, stručnjaci za feng šui ističu da su najsrećnije boje 2023. godine crvena i roze, ali i plava i zelena. Možemo odabrati odeću u ovim nijansama i ukrasiti kuću ili kancelariju predmetima u tim srećnim bojama.

Postoje feng šui pravila za novčanik kako biste privukli više novca, a u 2023. godini se izdvaja crvena kao najbolja boja za obilje, novac, prosperitet. Ukoliko ne biste baš da imate novčanik toj boji, možete kupiti novčanik u tamnoplavoj boji, jer ona predstavlja simbol vode, a i sama voda simbolizuje obilje i prosperitet. Takođe, u ovom kontekstu može se koristiti tamnozeleni novčanik, piše Krstarica.

Možda ćete nekim dragim osobama želeti baš za Novu godinu da poklonite novčanik, pa se potrudite da izaberete ove nijanse, i ne zaboravite da unutra stavite bar neku paricu!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR