Glas Javnosti

ДА СЕ НА ПРИЈАТЕЉСТВО НЕ ОДГОВАРА УВЕК ПРИЈАТЕЉСТВОМ ПОДСЕЋА НАС ПОУЧНА ПРИЧА ИЗ ИНДИЈЕ; НЕМОЈТЕ БИТИ ЛАКОВЕРНИ ПОРУКА ЈЕ ОВЕ ПРИЧЕ

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности/ Курир.рс/ кодекс.ми/ од 03.10.2018.

Друштвеним мрежама кружи поучна истинита прича од које ће вам се заледити крв у венама а што је најбитније натераће вас да преиспитате своје односе с пријатељима.

У средњем веку постојала је жена у Индији која је као кућног љубимца имала питона, змију коју је много волела.
Та њена змија од 4 метара је ођедном престала да једе. Након неколико недеља покушавања њене забринуте газдарице да је нахрани, нудећи јој све живо што једна змија може пожелети да се задави и поједе, очајна жена ју је однела ветеринару.

Саслушавши целу причу и муку газдарице, ветеринар ју је упитао: "Да ли ваша змија спава с вама ноћу, обмотава се око вас или гамиже јако близу па се рашири целом својом дужином?"

Жена је изненађено са много наде одговорила: "Да! Да! Она то ради свакодневно и то ме чини тако тужном, јер видим да нешто тражи од мене, а ја јој не могу помоћи да се осећа боље."

 

Ветеринар је забринутим тоном у даху одговорио: "Госпођо, ваш питон није болестан, он се припрема да вас поједе. Он је, сваки пут, гмижући и "грлећи" вас, обмотавајући се око вашег тела, премеравао величину како би одмерио колико сте велик оброк и колики он мора бити пре напада. И да, не једе, како би имао довољно места да вас лакше свари пошто вас удави и прогута.

 

Поука и порука приче је: Мораш препознати змије око себе и њихову истинску намеру. Само зато што је неко у вашој близини, грли вас често и љуби, не значи и да су његове намере добре.

 

Глас јавности/ Курир.рс/ кодекс.ми/ од 03.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR