Glas Javnosti

Da li verujete u VANZEMALJCE? Teško je racionalno objasniti: DŽINOVSKE LOBANJE pronađene na više lokaliteta (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas Javnosti

Ogromne lobanje za koje se veruje da pripadaju džinovima pronađene su na više lokaliteta širom Perua, Rusije, Nemačke, Tjlanda i drugih. Ove lobanje se čuvaju uspecijalnim kutijama.

Ni na jednoj turističkoj atrakciji ili muzeju, nećete moći da vidite ove džinovske lobanje iako su zapravo one prava atrakcija.

Ove lobanje pronađene su na obližnjoj Sardiniji. I na ovom lepom italijanskom ostrvu se nalaze kameni hramovi iz praistorije, a u mnogima od njih su pronađeni kosturi  ljudi koji su bili visoki skoro tri metra. Zbog toga su naučnici posumnjali da je reč o njihovim grobnicama, a ne hramovima.

- Kada je čobanin, koji se sakrio od kiše u megalitu, pronašao kosti džinova, odmah su odnete u crkvu da bi ih sakrili od nevremena, ali sutradan su lobanje nestale - kaže Timoti Alberino, autor knjige "Vanzemaljski armagedon".

Serija istoričara, arheologa i istraživača drevnih civilizacija na kanalu "Histori" ispričala je i o ostalim džinovskim lobanjama.

Recimo, ostaci džinova su pronađeni u Peruu, Rusiji, Egiptu, a pre dve godine i na ostrvu u Krabi u Tajlandu. Od svih ovih lobanja mogu da se vide samo one koje se nalaze u Peruu. Ovim lobanjama je, čak, urađen DNK test jer je uz kost ostao i pramen kose.

Zvanična verzija, koju uče studenti antropologije, kaže da su ove lobanje duguljaste, jer su roditelji maloj deci vezivali glave pošto su smatrali da su duguljaste glave lepše od okruglih. Međutim, DNK analiza je pokazala nešto šokantno - glava je severnoevropskog porekla!

Zašto nisu sve lobanje izložene u muzejima?

Naime, temeni šav se kod ljudskih lobanja vremenom spaja, ali nikada, bez obzira na starost čoveka, ne može da nestane.

- Uveren sam da su nas vanzemaljci vodili u prošlosti i pomagali nam da se razvijemo, a svi megaliti za koje mislimo da su hramovi, ustvari, su laboratorije za genetske eksperimente - ističe Džordž Cokalos, autor brojnih knjiga o tome da su nas u prošlosti posetila bića iz svemria.

(Izvor: NOVOSTI MAGAZIN)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR