Glas Javnosti

DA LI VELIČINA NOSA ZAISTA POKAZUJE I DUŽINU MUŠKOG POLNOG ORAGANA: BIZARNO istraživanje dalo ŠOKANTNE REZULTATE!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Da li veličina muškog polnog oragana ima veze da veličinom nosa jedna je od najraširenijih urbanih legendi. Japanci su odlučili da istraže ovu povezanost i došli su do veoma zanimljivih rezultata.

U veoma bizarnom istraživanju koje je obavljeno na 126 muških leševa, u periodu do tri dana nakon smrti, utvđeno je da veličina nosa stvarno ima veze sa dužinom polnog organa.

Pokojnici sa većim ili velikim nosem su u proseku imali penis dužine 13,4 centimetara, što je za čak 3 centimetra više od onih sa prosečnim i malim nosem, čija je prosečna dužina iznosila 10,4 centimetra!

Još jedan bizaran podatak – ako vas zanima kako su Japanci merili dužinu… pa, iskoristili su postupak “istegnuta dužina penisa” (SPL), odnosno povlačili su kožicu penisa do maksimuma.

Naučnici su takođe tokom studije ukalkulisali i visinu i težinu pokojnika, dužinu penisa u opuštenom stanju kao i  težinu testisa

- Činjenica da je veličina nosa direktno povezana sa SPL-om, ukazuje da veličina penisa nije uslovljena godinama, visinom ili težinom, već da je predodređena i pre rođenja - saopštili su naučnici sa Univerziteta u Kjotou.

-Iako ne znamo zbog čega veličina nosa utiče na dužinu polnog organa, ovo je prva studija koja se bavila ovom tematikom. Iako su njeni rezultati neupotrebljivi u forenzici, dublje razumevanje fenomena rasta polnog organa ili nosa može biti veoma važno za razumevanje faza u razvoju muških genitalnih funkcija. U svakom slučaju, smatramo da je ovo veoma interesantno istraživanje koje bi trebalo nastaviti i u budućnosti - zaključili su japanski stručnjaci.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP