Glas Javnosti

DA LI NEKAD SANJATE ISTE SNOVE: Evo šta to zapravo ZNAČI!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Da li vam se desilo da sanjate isti san nekoliko noći zaredom? Ako jeste, psiholozi imaju objašnjenje...

Sanjanje istog sna može značiti da naša podsvest ima neku poruku za nas. Tu leži ključ jer je na vama da rešite sami sa sobom šta je to u životu što vas opterećuje čak u toj meri da to konstantno sanjate.

Psiholog koji se bavi i snovima, Rolo Mej tvrdi da čovek koji ne može da sanja, lakše izlazi na kraj sa problemima na javi. Dakle, sve ono što sanjate, odraz je onoga o čemu razmišljate kada ste budni.

Ako često sanjate noćne more, to pokazuje da vas muči neka trauma s kojom se inače borite ili situacija za koju još niste pronašli način kako da je rešite. Dakle, ako sanjate često iste noćne more, svakog dana, jednom mesečno ili više puta godišnje, vaša podsvest želi da rešite probleme s kojima se inače teško nosite i koje vas opterećuju.

Kako biste rešili ovaj problem sa snovima, naučnici predlažu da redovno vodite dnevnik. Zapisujte šta vam se trenutno dešava u životu, kakvi su vaši osećaji prema tim događajima i šta ste od toga doživeli lepo i ružno.

Može da se desi da će vam još dugo vremena biti porebno da dođete do rešenja, kao i da nećete tako brzo naići na odgovor. Ali vremenom ćete ga svakako pronaći.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR