Glas Javnosti

DA LI MAČKA IDE NIZ ILI UZ STEPENICE? TEST koji će vas POTPUNO RAZOTKRITI!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Vaš odgovor upravo krije način na koji posmatrate svet oko sebe.

Ovu mačkicu možete videti na dva načina, a to je kako hoda prema gore ili prema dole, zavisno od vaše perspektive, a otkriće jeste li optimista ili pesimista, prenosi The Mind’s Journal.

Dobro pogledajte sliku i utvrdite kuda se kreće maca:

Ako ste videli da se mačka penje uz stepenice

Vi imate vrlo optimističan pogled na život. Svuda vidite potencijal i mogućnost za razvijanjem i poboljšanjem. Vaš mozak je naučen da napreduje kroz život pa u situacijama kada imate izbor hoćete li biti bolji ili lošiji od ostalih, vi ćete uvek biti bolji i truditi se da budete što bolja osoba. Vrlo ste ambiciozni i ništa vas ne može zaustaviti u postizanju svojih ciljeva u životu.

Ako ste videli mačku koja silazi niz stepenice

Vi imate pesimističan pogled na svet. Vrlo ste skeptična osoba. Možda je to zbog vaših ličnih iskustva ili osoba koje ste upoznali, ali imate vrlo negativan pogled prema svetu. Vrlo teško se otvarate drugim ljudima i ne verujete im lako, pre svakog delovanja dobro razmišljate i računate kakav će biti ishod. Vrlo ste oprezni i skeptični prema osobama koje su, prema vašem mišljenju, predobre. Vrlo ste oprezni sa svime pa vas je teško prevariti ili zavesti.

 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR