Glas Javnosti

Da li je Srbin otkrio da se iza izolacije zbog korone krije invazija (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Глас јавности

Snimivši niz neobičnih pojava ovih dana na nebu iznad Alpa zaintrigirao je hiljade ljubitelja teorije zavere da se zapitaju da li su nam vanzemaljci već stigli.

Mališa Simić, naše gore list koji, kako i sam kaže, živi i radi u Alpima, na granici između Švajcarske i Francuske, tvrdi da je zabeležio čitav niz misterioznih dešavanja nedaleko od Bezansona, pre svega jak i neprijatan zvuk koji je neprekidno trajao 40 minuta, a kojem niko ne zna poreklo - ni odakle dolazi ni ko a ni šta takav zvuk može da proizvede.

- Jel čujete, nebo hukti, 40 minuta je nebo huktalo - kaže Mališa dodajući da je potom snimio mrtve ptice u obližnjem parku, kao i da su mu mnogi snimci sa misterioznim pojavama koje je lično napravio u prethodnih par dana izbrisani sa Fejsbuka, a da ne zna ni kako ni ko je to uradio.

Mališa kaže da mu se dosad javilo 100.000 ljudi i poslalo snimke sa identičnim zvukom iz Londona, Austrije.... i sve to u vreme izolacije.

Kao poseban primer prikazao je fotografiju na kojoj se vidi dete koje ruča a koju je slikao mobilnim telefonom otac tog deteta da bi na slici potom primetio potpuno neobičan detalj. Sliku je poslao Mališi, a on je ju je u svom Fejsbuk videu i objavio.

Mališa je posle svojih videa dobio na desetine hiljada poruka ljubitelja teorije zavere koji su imali svoja objašnjenja šta bi ovo moglo da bude...

(Izvor: Kurir/facebook)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR