Glas Javnosti

Чувена Правна плавуша пуни 44 године

Zanimljivosti
Autor: žena.blic.rs

Лора Џин Риз Витерспун пуни 44 године. Једна од најпопуларнијих, али и најутицајних глумица данашњице изгледа веома младолико. Шта су тајне њеног изгледа?

Можда се сећате њених улога из "Човека на Месецу" или "Окрутних намера", али се сигурно сећате Риз у улози Ед Вудс у филму "Правна плавуша" из 2001.

У том остварењу је свима показала да су предрасуде само празне речи, за себе се изборила и ван филмског платна.
Миљеница водећих ТВ водитељки света Опре Винфри и Елен Деџенерис изборила се и да сачува лепоту своје коже.
Једна од тајни је, како је пре неколико година изјавила за британски "Гламур", предана нега коже:

"Како старите и видите да се појављују боре, хидратација постаје веома битна. Употреба средстава који могу да хидрирају и негују вашу кожу је врло битна. Ја лице чистим сваке вечери".
Глумица која води утицајни лајфстајл блог о животу на југу Америке, не мисли да добра козметика мора да буде нужно скупа.
А њени главни принципи неге поред хидратације су: употреба крема са заштитним фактором и вода. Риз која са бившим супругом Рајаном Филипијем има ћерку Аву и сина Ђакона (од првог мужа развела се јер су обоје премлади, у раним двадесетим, ушли у брак) , док са садашњим супругом Џимом Тотом има сина Тенесија, открила је да јој се кожа након рођења деце веома променила.

Браон мрље су биле једна од тих промена, али како је истакла, када о кожи бринете од младих дана, онда не морате да много бринете о изгледу у зрелијим годинама.

То би био њен савет младима па и њеној ћерки која је њен клон.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR