Glas Javnosti

BIZARNE TVRDNJE LOVCA NA NLO: Argentinskog predsednika špijunira VANZEMALJAC !? (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas Javnosti

Svetski poznati teoretičar zavere i lovac na NLO Skot Voring, koji je ranije izneo brojne smele tvrdnje o vanzemaljskim svemirskim brodovima i drugim čudnim objektima koji nisu sa naše planete nedavno je došao do još jednog intrigantnog zaključka i to dok je „istraživao predsednički dom Argentine“.

Opisujući „otkriće“ na svom blogu, Voring je ukazao na nejasanu sliku onoga što bi trebalo da se pojavi na „Gugl ertu“ kao slika unutrašnjosti zgrade, što je on opisao kao nešto što liči na „prikrivenog vanzemaljca od oko metar visine“, mada se istinitost ovih vizuelnih prikaza (a kamoli Voringove interpretacije) nije mogla odmah potvrditi.

-Verujem da je ovo vanzemaljac koji se krije i špijunira argentinskog predsednika. Možda vanzemaljci znaju nešto što će se dogoditi zbog argentinskog predsednika, nešto što će promeniti svet, na dobar ili loš način- napisao je teoretičar zavere.

Neki od korisnika društvenih mreža komentarisali su Voringovo „otkriće“ na Jutjubu, međutim, uglavnom su skeptični naspram njegovog nalaza.

(Izvor: Sputnjik)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR