Glas Javnosti

BERLUSKONI SE PRILAGOĐAVA VREMENU: Bivši italijanski političar otvorio TikTOk i pričao viceve

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Bivši italijanski premijer i lider stranke Forca Italija, Silvio Berluskoni postao je zvezda TikToka nakon što je njegov prvi snimak pregledan više od 3 miliona puta.Podstaknut uspehom na ovoj društvenoj mreži, živopisni Berluskoni objavio je novi video u kome je ispričao vic o sebi, predsednicima SAD i Rusije i papi, prenosi Il Đornale.

- Avion leti preko Atlantika, a u avionu su Džo Bajden, Vladimir Putin, Silvio Berluskoni, papa i njegov mladi pomoćnik. U jednom trenutku piloti shvataju da će ostati bez goriva i da će se avion srušiti za pet minuta, počeo je Berluskoni svoj vic.

Ispostavlja se da postoje svega četiri padobrana za pet putnika. Džo Bajden hvata prvi i kaže: Ovaj je za meni jer sam ja najmoćniji čovek na Zapadu. Vladimir Putin uzima drugi i kaže: Ovo je za mene jer sam ja najmoćniji čovek na Istoku. Silvio Berluskoni istupa i kaže: Ovaj je za mene jer svi znaju da sam ja najpametniji političar na svetu!Mladi papin pomoćnik okreće se papi i daje mu preostali padobran. Papa ga, priča Berluskoni, odbija uz komentar da je živeo dug i srećan život i govori pomoćniku da ga on uzme.

Na to mu pomoćnik odgovara: "Ostala su dva jer se najpametniji čovek na svetu, najpametniji političar, bacio sa mojim rancem“, završio je smejući se Berluskoni svoju šalu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR