Glas Javnosti

AliExpres zaposlio poznatog svetskog fudbalera!

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Čuvena svetska kompanija za onlajn kupovinu uoči Evropskog prvenstva u fudbalu spremila je novu kampanju za koju je angažovala specijalnog promotera.

Glavni ambasador AliExpress-a, onlajn maloprodajne platforme u vlasništvu kineskog tehnološkog giganta Alibabe biće Dejvid Bekam, nekadašnji engleski fudbalski reprezentativac. 

AliExpress je u martu dogovorio ekskluzivno partnerstvo platforme za e-trgovinu sa upravljačkim telom evropskog fudbala UEFA. Prema ugovoru, fudbalska superzvezda koja je postala preduzetnik, biće lice AliExpres-ove promocije Score More, koja će se odvijati tokom utakmica, prenosi Rojters.

- AliExpress pomaže navijačima da se još više približe UEFA EURO 2024 ovog leta, nudeći im sjajne nagrade dok se akcija odvija na terenu - rekao je Dejvid Bekam.

Od kada je kao fudbaler otišao u penziju, pre više od decenije, Bekam je često angažovan kao ambasador mnogih brendova i velikih sportskih događaja. Prema pisanju medija, zarađuje milione, a deo ugovora sa AliExpresom o honoraru je ostao tajna. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR