Glas Javnosti

AKO IMATE OVA TRI BROJA U SVOM DATUMU ROĐENJA VI STE PRAVI SREĆNICI: Evo šta kažu numerolozi!

Zanimljivosti
Autor: Glas Javnosti

Numerologija je veoma slična astrologiji, pa kao što svaki hotoskopski znak ima svoje značenje, tako I ova nauka sadrži sve o brojevima koji imaju posebno značenje, ali se posebno ističu ova 3.

Oni, naime, imaju najmoćniju energiju i simbol su dobre sudbine.

Reč je o brojevima 11, 22 i 33. Ukoliko neke od glavnih brojeva imate u svom datumu rođenja, odnosno ako se u vašem datumu rođenja pojavljujuju dve jedinice, dvojke ili trojke, imate posebnu zaštitu od Univerzuma prema tumačenju numerologa.

Naročito uspešan za vas će biti period do kraja ove godine. Evo kakvu simboliku imaju ovi moćni astro brojevi:

Broj 11

Imaju izraženu intuiciju i duhovnu svest. Osetljivi su, čula su im izoštrena i poseduju razvijenu empatiju i prirodnu inteligenciju. Broj 11 je simbol velike moći - mentalne i fizičke. Nosioci ovog broja najčešće su stare duše koje se sa mudrošću bore sa izazovima. Njihove najveće vrline su poštovanje, empatija, razumevanje problema i uspešno rešavanje, stabilnost, osećaj za uspeh i sposobnost kreiranja kvalitetnih odnosa.

Broj 22

Lako primenjuju stečena znanja u praksi, pa su ovo uglavnom vrlo uspešne i cenjene osobe. Imaju izrazito samopoštovanje, prirodnu inteligenciju i liderske sposobnosti. Veliki su vizionari i kreatori sjajnih ideja. U ljubavi se posvećuju potpuno - posvećeni su, iskreni i znaju kakod a reše konflikte.

Broj 33

Predstavlja broj savršene ravnoteže i imaju ga izuzetno hrabre i ambiciozne osobe. Za njih ne postoje nerešive prepreke, a svaki put je šansa za novi uspeh. Ponekad mogu delovati hladno, ali oni su zapravo izuzetno emotivne osobe koje će vam u život doneti kreativnost, radost i entuzijazam. U ljubavi sa osobom sa brojem 33 uspostavlja se poštovanje i potpuna harmonija.

(Glas javnosti/Glossy)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR