Glas Javnosti

`AJDE DA PRAVIMO BEBU: Ovako se Merilinka NABACIVALA Ajnštajnu, njegov odgovor će vas nasmejati DO SUZA (VIDEO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Neke priče iz prošlosti o poznanstvu velikih ličnosti koje su u svom domenu obeležile istoriju zaista zvuče neverovatno. Jedna od njih je priča o Merilin Monro i Albertu Ajnštajnu.

Priča o poznatom naučniku Albertu Ajnštajnu i mega popularnoj glumici Merilin Monro po svedočenjima iz kuloara počinje ovako. Ajnštajn je držao predavanje na jednom američkom univerzitetu, a tom predavanju je pristutvovala i Merilin Monro.

Kako se tvrdi, Merlin je bila opčinjena Ajnštajnom pa se po završetku predavanja srela sa njim. Razgovor je po pričama svedoka između ostalog tekao ovako: Merilin je pitala Ajnštajna: "Zar ne bi bilo fantastično kada bismo nas dvoje imali bebu koja bi imala moju lepotu, a Vašu pamet?"
 

Na to joj je Ajnštajn u svom maniru odgovorio: "A šta bi se dogodilo ako bi dete imalo moju lepotu?"

Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da se ovo baš ovako dogodilo, ali "očevici" se kunu da je tako zaista bilo. Ako priča i nije istinitia, svakako je zanimljiva, a s obzirom ns to da se prepričava već 60 godina, postala je urbana legenda. Merilin je preminula 1962. godine, a Ajnštajn 1955.


Koliko su Merilin Monro i Ajnštajn kao spoj zanimljivi ljudima govori i ovaj video koji je pokušao da dočara da se Merilin može nađi u liku poznatog naučnika.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR