Glas Javnosti

POGLEDAJ ME U LICE I REĆU TI KO SI: Evo da li su zaista žene sa TANKIM USNAMA zle, sa KRUPNIM OČIMA iskrene

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Stručnjaci kažu da na osnovu oblika usana, očiju, ali i drugih karakteristika na licu možete mnogo toga da otkrijete o ženi.

Tako možete da saznate kakva je po karakteru, da li je zanimljiva i otvorena za razgovor, kao i koliko možete da joj verujete.

Zato se dobro zagledajte u njene crte lica i otkrijte ono što na prvi pogled niste mogli.

Oblik obrva

Smatra se da osobe sa širokim i gustim obrvama imaju potrebu za dominacijom u društvu i u odnosu na partnera. Osobe sa tankim obrvama su fleksibilnije i imaju "lakšu" narav.

Ako osoba ima izuzetno tanke, skoro pa nevidljive obrve, to znači da nije sigurna u sebe i da joj je potrebno mnogo vremena kako bi stekla poverenje u druge, pa je sa njom potrebno da budete strpljivi.

Oblik usana

Veruje se da osobe sa punijim usnama teže čuvaju tajne i da su sklone, čak i nesvesno, da pričaju o životu drugih ljudi, dok su osobe čija je gornja usna tanja od donje izrazito odane.

Takođe, što je udaljenost između nosa i usana veća, osoba ima bolji smisao za humor, dok mala udaljenost između nosa i usana ukazuje na osobu koju lako možete da uvredite i koja ne podnosi šale na svoj račun.

Unsplash/Omid Armin

Oblik očiju 

Poznata je rečenica “oči su ogledalo duše”, i da se u očima može pročitati o kakvoj osobi je reč.

Krupne oči simbolizuju otvorenost, posebno ako se osoba sa krupnim očima glasno smeje. Takve osobe obuzimaju snažna osećanja i one često žele da budu u centru pažnje. Pored toga, osobe sa krupnim očima sklonije su impulsivnim reakcijama. S druge strane, za ljude sa sitnim očima veruje se da su zatvoreniji i stidljiviji tipovi.

Oblik lica

Izduženo lice bez previše izraza ukazuje na osobu koja je sklona previše da analizira svet oko sebe. Takve osobe su često neodlučne, teško ulaze u rizik i nesigurne su u sebe. Za razliku od njih, ljudi sa okruglim licem i pokretnom mimikom uglavnom imaju dosta samopouzdanja, komunikativni su i gotovo uvek postižu ono što žele.

BONUS VIDEO Siniša Ljepojević: Srbija je na putu svile, i to je to

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR