Glas Javnosti

LJUBAV I RASKID: Ove PESME pomažu SLOMLJENOM SRCU

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Kompanija Financ Buz je angažovala devojku, koja je nedavno izašla iz emotivne veze, da sluša pesme o raskidu 24 sata, u okviru nove studije.

Kompanija je procenila da oporavak od raskida košta oko 1.100 dolara, računajući izlaske, terapije, pretplatu na striming servis Netflix i ostalo.

U skladu sa tim, objavili su oglas za pojedinca koji bi im pomogao da otkriju koja vrsta pesme o raskidu deluje najbolje na ljude koji se oporavljaju od slomljenog srca. Ponudili su honorar u iznosu od 1.100 dolara.Sada su objavili da je za taj posao angažovana psihoterapeutkinja i muzičarka Kristin Sauter, kojoj je dodeljen nadimak „di-džej slomljenog srca“ (DJ of Heartache), i podelili su rezultate istraživanja.

Sauter je 24 sata slušala pesme o raskidu i davala im ocene u skladu sa tim koliko pomažu u svakoj fazi raskida - poricanju, besu, depresiji, prihvatanju... Takođe je ocenjivala pesme prema takozvanom "emotivnom olakšanju" na skali od 1 do 10.

Unsplash/bruce mars

"Ovo je bila jedinstvena prilika za mene da izaberem kako se osećam u ljubavi i kako se nosim sa gubitkom dok idem kroz život", rekla je ona.

Rezultati su pokazali da najvišu ocenu ima Fleetwod Mac sa rejtingom 9,5, a prate ga Bitlsi i Post Malone.

Sa druge strane, najniže ocene dobili su Majli Sajrus i Little Mix, piše N1.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR