Glas Javnosti

POTRAGA ZA TELOM DANKE ILIĆ: Ubice će biti upućene na psihijatrijsko veštačenje

Hronika
Autor: Glas javnosti

Danas je 12. dan potrage za telom ubijene Danke Ilić (2), policija nastavlja da pretražuje Banjsko polje i okolina sela, ali nažalost, većih pomaka još uvek nema.

Никоме није јасно где су осумњичени за убиство Дејан Драгојевић и Срђан Јанковић сакрили тело девојчице након монструозног злочина и како се тог дела не сећају.

Дејан Драгојевић и Срђан Јанковић су тренутно у притвору, а истрага је још у току. Полиција и припадници разних служби до сада су претресли сваки педаљ Бањског поља, али и села Злот и Лука, одакле су осумњичени.


Дејан Драгијевић (Фото: Принтскрин)

Дејан Драгијевић и Срђан Јанковић, осумњичени за убиство двогодишње Данке Илић, биће упућени на психијатријски преглед у Специјалну затворску болницу у Београду чим се стекну услови, тј. чим више није потребно да присуствују доказном поступку који се тренутно води – потврђено је у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару.


Срђан Јанковић (Фото: Принтскрин)

У селу Злот више нема полиције, ватрогасаца и бројних новинарских екипа, а полицијско возило више не дежура ни испред Драгијевићеве куће.

Шта је до сада тражено

Претражено је корито реке Злот, од села Злот до места Сумраковац, као и акумулације.


(Фото: Јутјуб)

Разлог због којег се прегледају цистерне и резервоари је то што су обојица осумњичених за убиство мале Данке радила у ЈКП „Водовод” и што веома добро знају распоред тих резервоара, а због њиховог посла редовно су их посећивали и познавали сва скривена места, па је сада фокус потраге на њему.

Породица не губи наду да ће тело девојчице бити пронађено

– Само да се нађе тело наше Данке, да се зна шта су јој ови монструми урадили и да је достојно сахранимо и да знамо где можемо да је посетимо – каже Милан Илић, деда убијене
Данке Илић

Mišljenja i stavovi u ovom tekstu nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti"




Глас јавности/Б06С

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR