Glas Javnosti

UGOSTIĆEMO BRAĆU: Na sajmu turizma u Solunu Grci pokazali veliko interesovanje za Srbiju

Putovanja
Autor: Glas javnosti

Turistička organizacija Beograda, zajedno sa Turističkom organizacijom Srbije, Privrednom komorom kao i delegacijom Muzeja grada Beograda uspešno je predstavila turističke vrednosti naše zemlje na međunarodnom Sajmu turizma u Solunu, saopšteo je iz Turističke organizacije Beorgada.

Veliko interesovanje za posetu Beogradu i Srbiji, pokazali su brojni predstavnici turističke industrije iz cele Grčke. Promociju su ispratili i renomirani grčki mediji, u organizaciji grčke partnerske agencije Asimenia Tolidou, prenosi Beoinfo.
Direktor TOB-a, Miodrag Popović, predstavljajući turističke potencijale Beograda predstavnicima grčkih TV stanica, istakao je važnost nastavka kontinuirane saradnje dve prijateljske zemlje, kao i uzajamne podrške u promociji i razvoju turizma, privrede i kulture. Kako je navedeno, veliki broj pratilaca preko društevnih mreža Turističke organizacije Beograda propratili su promociju Beograda i Srbije.

Grčki turisti pokazali su, kako se navodi, "veliko interesovanje za City break programe, Novu godinu, Božić (koji praznuju 25. decembra - prim. eKapije), kao i sportske manifestacije".
Zvanični statistički podaci pokazuju povećanje broja noćenja grčkih turista u Beogradu, što je i rezultat uspešnih promocija Beograda na ovom tržištu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR